Opis forum
Anglii nie ma na Euro. Niezłe jaja. Wprawdzie nie przepadam za Brytolami ale im lepsze drużyny na Euro tym turniej będzie ciekawszy i będzie z kim mogła po drodze wygrywać Hiszpania, a nie z jakimiś siusiumajtkami:P
Ja żałuję, że Anglia odpadła. Lubię angielskich piłkarzy. A widać, że bez Johna Terry'ego ani Chelsea ani reprezentacja Anglii nie może się pozbierać. Szkoda...
Ja też lubie Anglików , szkoda że nie zagrają na Euro . Jak wczoraj szedlem spać to jeszcze był remis i Anglicy byli na Mistrzostwach . Rano wstaje patrze a ty Anglików nie ma czyli porażka na całego .
Luksik poprostu Anglicy zawiedli w tych całych eleminacjach do mistrzostw .
Przez całe eleminacje im ciężko się grało , może się z trenerem nie mogli się dogadać , Trudno mi ocenić
Oj, Anglicy znaleźli już sobie winnego tej porażki - oczywiscie w osobie trenera. Chodzą sluchy, że angielską reprezentację ma teraz poprowadzić Jose Mourinho - w końcu większość angielskich piłkarzy go zna i darzy ogromnym szacunkiem - ale na razie nie jest to nic pewnego. Drugim winnym jest Carson, który wpuścił katastrofalną bramkę - ten gol zadecydował o awansie Chorwacji. Ale tutaj wina leży po stronie trenera - angielscy bramkarze są fatalni, ale na tym bezrybiu postawiłabym jednak na Robinsona. Też się z piłką średnio rozumie, tez popełnia fatalne błędy, ale chyba bezpieczniej było postawić na bramce jego niż nieopierzonego Carsona. Nie wiadomo czy Robinson wpuściły tego gole - można mówić, że Cech, Buffon, Casillas na pewno nie! - a jeśli nie tego, to mógłby popełnić inne błędy, ale jednak nie rozumiem tej decyzji trenera.
Takie już usposobienie wrednych brytoli. Najwięcej zwalają na trenera więc nie dziwie się że ostatecznie przyszedł średni McLaren. Mourinho? To jakaś bajka! Mou dał sobie na jakiś czas spokój z futbolem. Bramkarze Anglii są dziadoscy, nieważne który bedzie bronił i tak wpuści niebywałe szmaty, czy to byłby Robinson, Green czy Carson, kirkland czy jeszcze inna oferma. W każdym razie mnie konflikty w Anglii tylko i wyłącznie cieszą