Opis forum
Miejsca starczyło, emocji było od cholery i trochę, radości po finale jeszcze więcej - zepsułam bandę oddzielającą loże prasową, mam nadzieje, że nikt tego nie nagrywał :-P
Krótka... no, może nie tak bardzo krótka... relacyjka
http://izabelcik.tnb.pl/news.php?readmore=110
Nafciarki są wielkie !!!!!!!!!!!!!! nalezał dziewczynom się ten PP . W obronie dziewczyny wyprawiały niesamowite rzeczy . Brawo Skorupa , Brawo Bednarek i Brazylijka .
Tak, wiem, Pinek mnie tam prawie śmiechem zabiła ale jakoś musiałam dać ujście swoim emocjom
i to pełne politowania spojrzenie Edka... ale potem mi pogratulowała i nie wypominała tej małej niesubordynacji
Pinek ta wielka kibicka LSK i BKS - u , już raz zebrala łokciem od kumpelki z KK na jednym z meczykow . Ta akcja nawet byla w telewizji he he .
Gratulacje Pucharu Pile! Świetna gra, prawie wszystkie nagrody powędrowały właśnie do Piły.
Szkoda, że Muszyna skończyła tylko na półfinale, ale z tak grającą Naftą nie wstyd przegrać.
Monaco jutro wszystko się okaże .
Nowicjusz
Jak możecie nie wierzyć w Naszą Izę??
Karolina liczy się tylko PTPS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nowicjusz
Kurde, zaczynam sie zastanawiac czy napewno trafilam na dobre forum...? Pewnie zaraz mnie wszyscy zbesztacie ale ja liczyłam na Muszyniankę i strasznie się cieszę że wygrała pokazały, że nie grają "tylko nazwiska" i gratuluję im wygranej:)) (sorki ze nie w temacie bo to LSK a nie PP no ale trudno)
Ostatnio edytowany przez karolina1077 (2008-05-04 18:53:20)
A ja napiszę w ten sposób - pewnie, że mi przykro, że PTPS przegrał, ale cieszę się, że Iza zgarnęła to złoto akurat w tak ciężkim dla siebie okresie. I rozgrywała w finale naprawdę świetnie - pokazała Bonittcie, że potrafi rozgrywać i mam nadzieję, że w przyszłym sezonie będzie już rozgrywała na swoim poziomie - chociaż Serwiński pewnie będzie jej w tym przeszkadzał I nie zbesztamy Cię - dopóki Iza gra w Muszynie będzie to mój drugi w kolejności ulubiony klub. Chociaż dla mnie sytuacją optymalną byłoby, gdyby Izuś przeszła do Nafty, ale na razie przedłużyła kontrakt z Muszyną. Może za rok?
A gdyby tak do Piasciku przeszła?
Ale najpierw Piascik musi awansować do LSK, a potem stworzyć silną drużynę. A Iza nie jest już obiecującą nastolatką, więc szansa, że przyjdzie do Szczecina jest mizerna